Op reis
naar mezelf

   Hallo,
   ik ben Hélene

Al sinds mijn jeugd wist ik dat er meer is dan dat wij waarnemen. In mijn kinderjaren heb ik dat steeds weggestopt. Ondanks dat ik als klein meisje ervan overtuigd was én kon voelen dat ik niet alleen was, maar niet precies wist wat ik hiermee moest doen.

Toen ik rond de twintig was is de behoefte om hierover meer te weten te komen steeds meer naar voren gekomen. Ik was inmiddels gewend om te voelen hoe de energie bij mensen was en probeerde zodoende te zorgen dat iedereen het naar zijn zin had. Door verschillende therapiemethodes te volgen en veel literatuur te lezen ben ik me steeds meer in deze materie gaan verdiepen. 

In 1993 opende ik mijn schoonheidssalon. Heerlijk het werken met mensen. Dit is altijd een droom van mij geweest. Tijdens de behandelingen worden vaak de strubbelingen van het leven besproken en heeft de klant behoefte aan een luisterend oor. Mijn motto was toen al 'De schoonheid van buiten onthult de schoonheid van binnen'. Mijn interesse in de mens 'van binnen' is hierdoor steeds meer gegroeid. 

In 2008 ben ik gestart met Touch for health. Dit trok zo mijn interesse dat ik een opleiding Kinesiologie ben gaan volgen. 

Na een heftige fase in mijn leven, waarin ik mijn schaduwkanten onder ogen ben gekomen en veel aan zelfheling heb gedaan, ben ik na een aantal jaar in aanraking gekomen met Merkaba technieken. Deze opleiding ben ik gaan volgen en was voor mij een openbaring. Door deze technieken kan ik hogere frequenties energie ontvangen en diepere healingen geven. 

Mijn grootste ambitie is om mensen te helpen met obstakels op hun levenspad. Weet dat elk lastig stuk in ons leven een opening is naar een nieuwe fase. Dat we bewust kunnen worden dat alles op het juiste moment gebeurd om hier je les of bewustwording uit te halen. 

Alles zit in ons zelf, niet in de buitenwereld. Maak de reis naar het vinden van jouw eigen kern.

Hélène van Gastel
Bewustzijnscoach
Kinesiologie
Healing

© inner reflections